Το τυρί και το κρέας μπροστά σε νέες προκλήσεις

Η διάδοση προϊόντων τυροκομίας και κρέατος αντίστοιχα των περιφερειών Ηπείρου και Απουλίας στην Ιταλία, αποτελεί τον στόχο του κοινού προγράμματος που υλοποιείται στις δύο περιφέρειες στο πλαίσιο του Interreg. Απώτερος στόχος η ανάπτυξη νέων προϊόντων τυροκομίας και τυποποιημένων προϊόντων κρέατος σύμφωνα με τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις, αλλά παράλληλα και η ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών … Συνεχίστε να διαβάζετε το Το τυρί και το κρέας μπροστά σε νέες προκλήσεις.