Το τυρί και το κρέας μπροστά σε νέες προκλήσεις
Η διάδοση προϊόντων τυροκομίας και κρέατος αντίστοιχα των περιφερειών Ηπείρου και Απουλίας στην Ιταλία, αποτελεί τον στόχο του κοινού προγράμματος που υλοποιείται στις δύο περιφέρειες στο πλαίσιο του Interreg. Απώτερος στόχος η ανάπτυξη νέων προϊόντων τυροκομίας και τυποποιημένων προϊόντων κρέατος σύμφωνα με τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις, αλλά παράλληλα και η ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών … Συνεχίστε να διαβάζετε το Το τυρί και το κρέας μπροστά σε νέες προκλήσεις.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί